Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Aturem BCN World presentarà al·legacions al nou PDU de Hard Rock

La plataforma no descarta tornar a recórrer al contenciós administratiu per aturar el projecte

Imatge d'arxiu dels terrenys del Centre Recreatiu i Turístic (CRT) Imatge d'arxiu dels terrenys del Centre Recreatiu i Turístic (CRT) ARXIU / ACN
Urbanisme ACN
Dimarts, 22 Febrer 2022 11:34

Aturem BCN World ha anunciat que presentarà al·legacions al nou Pla Director Urbanístic (PDU) que la comissió d'Urbanisme del Camp de Tarragona ha aprovat inicialment aquest dimarts. A través d'un comunicat, la plataforma no ha descartat presentar també un nou recurs contenciós administratiu. Cal recordar que el que van presentar en la primera versió del PDU, va acabar amb una sentència del TSJC que va anul·lar parcialment el document urbanístic i que ha obligat la Generalitat a fer-ne un de nou, que és el que s'està tramitant actualment. El col·lectiu ha denunciat que l'objectiu del nou PDU continua sent "donar sortida a uns terrenys de la Caixa per encabir-hi un gran complex fonamentat en el joc i la precarietat".

Segons Aturem BCN World, el nou PDU "segueix acompanyat dels incompliments en matèria de disponibilitat dels terrenys, que Hard Rock encara no ha garantit", han apuntat. En la seva opinió això incompliria "l'adjudicació de la llicència de casino que li va atorgar el Departament d'Economia". "També segueix en vigor la intenció del Govern, a través de l'Incasòl, d'entrar en l'operació de compravenda dels terrenys de la Caixa, posant en risc 120 MEUR públics", han afegit.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: