Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Alcover millora l'enllumenat públic a la urbanització Mas Gassol

S'han renovat un centenar de punts de llum led per reduir el consum energètic, la contaminació lumínica i augmentar l'eficiència en la il·luminació

L'Ajuntament d'Alcover ha millorat l’enllumenat públic a la urbanització Mas Gassol L'Ajuntament d'Alcover ha millorat l’enllumenat públic a la urbanització Mas Gassol AJUNTAMENT D'ALCOVER
Urbanisme Redacció Infocamp
Divendres, 11 Febrer 2022 21:02

L'Ajuntament d'Alcover ha dut a terme els treballs de substitució i reposició de l'enllumenat públic de la urbanització Mas Gassol. En total s’han renovat un centenar de punts de llum per tecnologia led per tal de reduir el consum energètic, la contaminació lumínica i al mateix temps augmentar l'eficiència en la il·luminació de l'entorn.

Aquests treballs van lligats també amb l’increment de la demanda de llicències d’obra nova a la urbanització afavorida per la construcció d’un nou vial que unirà el nucli d’Alcover amb Mas Gassol i que estarà operatiu en dos mesos aproximadament. Aquesta millora també ha comportat la reposició del material elèctric sostret a la urbanització en els últims anys.

L'Ajuntament continua desenvolupant les accions que indica el PAES d'Alcover (Pla d'Acció per a l'Energia Sostenible), redactat per la Diputació de Tarragona, amb l'objectiu que el municipi arribi a l'any 2030 amb un 40% menys de les emissions de gasos d'efecte hivernacle (GEH) de C02, respecte al 2005 tal com estableix el Pacte d'Alcaldes per una energia sostenible local. Per a molts municipis, l'enllumenat públic significa la despesa energètica més important que assoleix fins a valors entorn el 50% o al 60% del seu total.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: