Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Les obres de transformació de la Rambla Jaume I de Cambrils s'iniciaran dimarts vinent

L'Ajuntament posa a disposició de la ciutadania dos canals de comunicació, presencial i virtual, per atendre consultes

Les obres de transformació de la Rambla Jaume I de Cambrils s'iniciaran dimarts vinent i s'allargaran deu mesos Les obres de transformació de la Rambla Jaume I de Cambrils s'iniciaran dimarts vinent i s'allargaran deu mesos ARXIU / INFOCAMP
Urbanisme ACN
Divendres, 11 Febrer 2022 18:48

Les obres de transformació de la Rambla Jaume I de Cambrils s'iniciaran dimarts vinent, 15 de febrer, i s'allargaran deu mesos. Aquest és el plantejament del consistori cambrilenc, que ha posat a disposició de la ciutadania dos canals de comunicació –presencial i virtual- per atendre les consultes tant del veïnat com dels comerciants de la zona. Les obres afectaran no només la rambla, sinó també els carrers adjacents. Està previst que la circulació rodada i l'estacionament quedi totalment restringit a partir del 18 de febrer. Davant la retirada de places d'aparcament, s'ampliarà la zona blava pròxima al Parc del Pescador i del barri del Regueral i es rebaixaran les tarifes del pàrquing de la plaça de l'Ajuntament.

Durant el procés de les obres, es podrà circular a peu per la calçada, i més endavant també per la vorera. Pel que fa al transport interurbà, la parada d'autobús del Club Nàutic s'eliminarà, però s'ampliarà temporalment la parada de l'avinguda Diputació i se'n crearà una de nova entre els carrers Mont-roig i Regueral.

Els treballs es dividiran en dues fases. La rambla Jaume I es transformarà en una via de plataforma única amb prioritat per als vianants. La via mantindrà dos carrils amb dos sentits de circulació i places d'aparcament en línia. De forma progressiva, està previst que l'espai es converteixi en una zona exclusiva per a vianants i micromobilitat.

Els treballs tenen un cost de 2.557.450,34 euros més IVA finançats íntegrament per l'Ajuntament de Cambrils, sense que hi hagi contribucions especials per als veïns.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: