Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Cunit i Calafell signen el conveni per la connexió dels municipis pel barri dels Jardins

L’objectiu és donar resposta a situacions d’emergència en les urbanitzacions de Jardins en cas d’incendi, preveient alternatives viables d’evacuació

L’objectiu és donar resposta a situacions d’emergència en les urbanitzacions de Jardins en cas de risc d’incendi, preveient alternatives viables d’evacuació L’objectiu és donar resposta a situacions d’emergència en les urbanitzacions de Jardins en cas de risc d’incendi, preveient alternatives viables d’evacuació AJUNTAMENT DE CUNIT
Urbanisme Redacció Infocamp
Dissabte, 05 Febrer 2022 14:26

L’alcalde de Cunit, Jaume Casañas i l’alcalde de Calafell, Ramón Ferré, han signat aquesta setmana el conveni pel qual es garanteix la connectivitat territorial entre ambdós municipis mitjançant la redacció i execució d’un Projecte de vial que ha de connectar els carrers Crisantem de Cunit, a la urbanització dels Jardins de Cunit, amb l’avinguda Santa Maria de Montserrat de Calafell de la urbanització Segur de Dalt.

Jaume Casañas i Ramon Ferré conveni

L’objectiu és donar resposta a situacions d’emergència en les urbanitzacions de Jardins donat el context d’alta perillositat per risc d’incendi, preveient alternatives viables d’evacuació.

L’Ajuntament de Cunit finançarà íntegrament amb càrrec al seu pressupost municipal totes les despeses derivades de l’execució del projecte de del vial i execució de les obres corresponents a la connectivitat territorial entre ambdós municipis entre els carrers Crisantem de Cunit i l’avinguda Santa Maria de Montserrat de Calafell.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: