Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Ajuntament de la Bisbal del Penedès podrà començar les obres del poliesportiu

El jutge denega el recurs del Club Siglo XX contra l’Ajuntament on demanaven suspendre les obres fins que es resolgués el contenciós

El Club Siglo XX demanava en aquest tercer contenciós que s’impedeixi que l’Ajuntament faci obres en aquesta part que diuen que està afectada El Club Siglo XX demanava en aquest tercer contenciós que s’impedeixi que l’Ajuntament faci obres en aquesta part que diuen que està afectada AJUNTAMENT DE LA BISBAL DEL PENEDÈS
Urbanisme Redacció Infocamp
Dilluns, 17 Gener 2022 19:39

El Jutjat Contenciós és favorable a l'Ajuntament de la Bisbal del Penedès i ha denegat de nou la mesura cautelar de Club Siglo XX on demanaven suspendre l'execució de les obres del poliespotiu municipal fins que es resolgués el contenciós.

L’octubre de 2021, el Club Siglo XX va presentar un recurs contenciós administratiu contra l’Ajuntament, el tercer que presenten contra el projecte o les obres del poliesportiu. Segons l’entitat, les obres de rehabilitació del poliesportiu municipal afecten una part de la finca que l’entitat tenia llogada i que l’Ajuntament no té cap títol jurídic per afectar una part de les que utilitzen per fer les obres de millora. Es refereixen a una part no construïda. El que demana l’entitat en aquest tercer contenciós és que s’impedeixi que l’Ajuntament faci obres en aquesta part que diuen que està afectada.

També van demanar mesures cautelars al jutjat, demanant que no comencin les obres de rehabilitació i millora del poliesportiu municipal fins que no es resolgui el contenciós.

La setmana del 10 de gener ha arribat la resolució del jutjat sobre les mesures cautelars: denega aquestes mesures a Club Siglo XX i li imposa unes costes de 100€. Per tant, l’Ajuntament no ha d’aturar el procediment d’adjudicació ni d’inici de les obres. Per resoldre les mesures cautelars, l’Ajuntament va contractar el servei jurídic a través del Consell Comarcal del Baix Penedès. El cost per resoldre aquestes mesures cautelars ha estat de 1.060€ (IVA inclòs).

Cal recordar que el contracte del 2013 subscrit entre l’Ajuntament i Club Siglo XX, era llogar una part de les edificacions del poliesportiu municipal a l’entitat, permetent que llogués el bar. Es va aprovar per Ple la nul·litat de ple dret d’aquest contracte segons diversos informes i dictamen de la Comissió Jurídica Assessora de la Generalitat. L’entitat Club Siglo XX va presentar un contenciós (el segon que presenta contra l’Ajuntament) contra aquesta nul·litat, que està pendent de resoldre’s al Jutjat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: