Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Cambrils encara la recta final de les obres del nou passeig de vianants de darrera l'Ateneu Juvenil

El nou espai verd, que travessa la trama urbana en diagonal, pretén ser una extensió del Parc del Pescador, connectant la riera amb l’avinguda Mestral

El regidor d’Urbanisme, Enric Daza, va visitar les obres acompanyat de la cap del Departament, Elena Pijoan El regidor d’Urbanisme, Enric Daza, va visitar les obres acompanyat de la cap del Departament, Elena Pijoan AJUNTAMENT DE CAMBRILS
Urbanisme Redacció Infocamp
Divendres, 19 Novembre 2021 12:35

Les obres del nou passeig de vianants de Cambrils que connectarà la riera d’Alforja amb l’avinguda Mestral ja encaren la recta final. El regidor d’Urbanisme, Enric Daza, va visitar divendres passat les obres acompanyat de la cap del Departament, Elena Pijoan; l’arquitecte municipal que coordina el projecte per part de l’Ajuntament, Ruben Heras, i l’equip de la promotora que està portant a terme els treballs.

Ja s’ha construït el carril bici i l’àrea de jocs i en aquest moment s’estan finalitzant els treballs d’enjardinament dels laterals i les darreres actuacions per a la canalització d’aigües pluvials, com la col·locació de les reixes de recollida. L’últim que queda pendent és la pavimentació del vial de vianants i acabar d’enjardinar el parterre de la zona de jocs.

Les obres formen part de la urbanització del tram comprès entre els carrers Tramuntana, Horta de Santa Maria, Garbí i el Passeig Sant Joan Baptista de La Salle. L’obertura d’aquest nou carrer està contemplada al Pla d’Ordenació Urbana Municipal (POUM) i va a càrrec de la promotora que està construint els nous blocs d’edificis en aquesta unitat d’actuació urbanística. A més, l’empresa també ha de construir la vorera que ressegueix el perímetre del solar.

Cambrils guanya un nou passeig verd

El regidor d’Urbanisme, Enric Daza, ha destacat que, gràcies al Pla d’Ordenació gestionat pel Departament d’Urbanisme, Cambrils guanya un ampli passeig verd pensat per passejar a peu o en bicicleta i gaudir en família, que dóna continuïtat al traçat de l’Avinguda Mestral, unint la platja i el port de Cambrils amb l’Eixample a través de l’avinguda Horta de Santa Maria i amb el futur creixement de Les Comes.

La nova avinguda, que es convertirà en una avant-sala del Parc del Pescador, es caracteritza per la seva traça en diagonal respecte la trama urbana que l’envolta, la seva generosa amplària de 30 metres i un plantejament més proper a una zona verda que a un carrer. El passeig, de 120 metres de longitud, serà utilitzat únicament per vianants i ciclistes, en recorreguts diferenciats, i tindrà una gran presència d’arbrat i zones enjardinades, acompanyades de jocs infantils.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: