Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El polígon de Valls s'amplia amb més de 60 hectàrees a la zona nord

Representa un 17% de creixement sobre el sòl industrial actual

Imatge de la nova rotonda en construcció al polígon industrial de Vall s per donar accés a les empreses del sector Palau de Reig de Dalt, on s'hi troba el nou magatzem d'Ikea Imatge de la nova rotonda en construcció al polígon industrial de Vall s per donar accés a les empreses del sector Palau de Reig de Dalt, on s'hi troba el nou magatzem d'Ikea NÚRIA TORRES / ACN
Urbanisme ACN
Divendres, 19 Novembre 2021 12:12

El polígon industrial de Valls s'ampliarà amb més de 600.000 metres quadrats, el que representa un creixement del 17%. Aquestes 60 hectàrees de sòl industrial es concentren a la zona nord, a tocar del nou magatzem d'Ikea, a banda i banda de la carretera C-37 que discorre pel polígon. Es tracta d'una reserva de sòl que l'Ajuntament ha desactivat davant la demanda d'empreses interessades a instal·lar-se i la manca de parcel·les de grans dimensions disponibles en el polígon.

"No podem perdre aquestes oportunitats", ha manifestat l'alcaldessa Dolors Farré, sense donar detalls de noms de possibles companyies amb voluntat d'implantar-se a Valls.

El consistori signarà properament el corresponent conveni amb l'Incasòl per a l'ampliació del polígon.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: