Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Mont-ral estrena una renovada plaça 1 d'Octubre

Les obres han consistit en la pavimentació de l'espai i del Raval Baix i en l’arranjament de la xarxa de clavegueram 

A l'esquerra de la imatge, l'alcalde de Mont-ral, Francesc Xavier Pagès, amb el delegat del Govern a Tarragona, Òscar Peris, i la diputada delegada del PAM de la Diputació, Marta Blanch, a l'acte d'inauguració de la nova plaça A l'esquerra de la imatge, l'alcalde de Mont-ral, Francesc Xavier Pagès, amb el delegat del Govern a Tarragona, Òscar Peris, i la diputada delegada del PAM de la Diputació, Marta Blanch, a l'acte d'inauguració de la nova plaça DIPTA.CAT
Urbanisme Redacció Infocamp
Dissabte, 05 Setembre 2020 16:11

La diputada delegada del Pla d’Acció Municipal (PAM) de la Diputació de Tarragona, Marta Blanch, va assistir el passat 23 d'agost a l’acte d’inauguració de la plaça 1 d'Octubre de Mont-ral, juntament amb l’alcalde del municipi, Francesc Xavier Pagès, i el delegat del Govern de la Generalitat a Tarragona, Òscar Peris. Les obres de millora de l’espai han comptat amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona, que ha aportat prop de 40.000 euros per finançar l’obra mitjançant el PAM.

A més de la plaça 1 d’Octubre, els treballs han inclòs la pavimentació del raval Baix (contigu a la plaça i obert al trànsit) i l’arranjament de la xarxa de clavegueram. L’actuació ha millorat la seguretat dels veïns i visitants d’aquest municipi de l’Alt Camp, atès que l’anterior paviment es trobava molt deteriorat.

El projecte també ha comptat amb el finançament de la Generalitat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: