Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Govern aprova el finançament pel desviament i canalització del barranc de Barenys de Salou

L'ACA invertirà 4 MEUR en les expropiacions i 10 MEUR en els treballs per evitar inundacions al Barri de la Salut

Imatge d'operaris i una màquina retirant fang i canyes en un carrer del barri de la Salut, a Salou, el 10 d'octubre del 2018. Imatge d'operaris i una màquina retirant fang i canyes en un carrer del barri de la Salut, a Salou, el 10 d'octubre del 2018. AJUNTAMENT DE SALOU
Urbanisme ACN
Dimarts, 04 Agost 2020 20:23

El Govern ha aprovat el finançament per executar l'obra de desviament i canalització del barranc de Barenys de Salou, amb la qual es posarà fi als històrics problemes d'inundacions que pateix el barri de la Salut. Segons informa l'Ajuntament, l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) destinarà 4 MEUR a les expropiacions i 10 MEUR a l'obra d'endegament i canalització del barranc. El consistori assenyala que, en concret, el Govern ha aprovat la incorporació de romanents de crèdit per atendre les despeses derivades de l'execució de les obres.

L'alcalde, Pere Granados, se n'ha mostrat satisfet perquè el projecte ha trobat "moltes dificultats" però, finalment, "el Departament de Territori i Sostenibilitat, amb el seu conseller al capdavant, ha aconseguit que el Govern aprovi aquest sistema de finançament".

El batlle salouenc s'ha mostrat confiat que les expropiacions i els treballs puguin començar ben aviat. "És una obra del tot necessària, una urgència i una emergència pel nostre municipi, però també pel propi país, per Catalunya", ha afirmat Granados.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: