Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Ajuntament de Tarragona efectua millores a la plaça dels Infants

La intervenció consisteix en la reposició de palmeres i la plantació d'arbres per tal que la plaça tingui zones d’ombra, sobretot, en l’espai dels jocs infantils

La plaça dels Infants, al Barri del Port, guanyarà ombra La plaça dels Infants, al Barri del Port, guanyarà ombra MAURI
Urbanisme Redacció Infocamp
Dilluns, 20 Juliol 2020 21:33

La conselleria de Territori de l’Ajuntament de Tarragona està efectuant una intervenció a la plaça dels Infants que consisteix en la reposició de sis palmeres, que havien mort, i la plantació de diversos arbres per tal que la plaça tingui zones d’ombra, especialment, en l’espai dels jocs infantils. A més de la plantació vegetal, es millorarà la seguretat amb la construcció d’una tanca perimetral de fusta en la zona de jocs per a la canalla i s’instal·larà una taula per a jugar als escacs.

Segons Xavi Puig, conseller de Territori, "es tracta d'una intervenció que pot millorar l'aspecte de la plaça i a la qual el present govern ha afegit algunes millores addicionals respecte al pla que ens vam trobar, com per exemple la taula d'escacs, els punts d'ombra o l'abast d'algunes actuacions. Es una de les moltes actuacions que anirem fent al Barri del Port, un espai que serà clau per la revitalització del centre de Tarragona".

Les obres formen part de les propostes dels darrers pressupostos participatius i es van adjudicar a l’empresa Urbaser SA, per 48.322 euros, IVA inclòs.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: