Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torredembarra repararà d’urgència la canonada del clavegueram del carrer de Ferran de Querol

L'actuació que s'inicia dilluns comporta que, en el tram entre el carrer del Mercat i el carrer de Tarragona, el trànsit de vehicles quedi tallat, així com l’entrada als garatges dels edificis

Imatge del carrer de Ferran de Querol, a Torredembarra Imatge del carrer de Ferran de Querol, a Torredembarra ANNA F. / AJUNT. DE TORREDEMBARRA
Urbanisme Redacció Infocamp
Diumenge, 19 Juliol 2020 21:30

La Regidoria de Via Pública i Manteniment de l'Ajuntament de Torredembarra informa que aquest dilluns, 20 de juliol, s’iniciarà l’execució d’una obra d’urgència per a reparar 60 metres de canonada de la xarxa de clavegueram d’aigües residuals al carrer de Ferran de Querol, en el tram comprès entre el carrer del Mercat i el carrer de Tarragona. Aquesta actuació comportarà que en aquest tram el trànsit de vehicles quedi tallat, així com l’entrada als garatges particulars dels edificis. Només es permetrà l’accés a vianants.

Es preveu que les obres tinguin una durada d’entre vuit i deu dies i estan contemplades en la normativa sobre limitacions d’obres a l’estiu, que preveu que es puguin fer obres a la via pública, entre altres motius, per a reparacions urgents de serveis públics.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: