Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torredembarra farà dilluns i dimarts treballs d'asfaltat d'alguns carrers

Els treballs es van haver d’ajornar per la pluja que ha caigut aquests dies

Els treballs es van haver d’ajornar per la pluja que ha caigut aquests dies Els treballs es van haver d’ajornar per la pluja que ha caigut aquests dies ANNA F. / AJUNT. DE TORREDEMBARRA
Urbanisme Redacció Infocamp
Dilluns, 22 Juny 2020 08:28

La Regidoria de Via Pública i Manteniment de l'Ajuntament de Torredembarra durà a terme aquest dilluns i dimarts tasques d’asfaltat en diferents carrers del municipi, uns treballs que es volien fer aquesta setmana però que s’han hagut d’ajornar per la pluja que ha caigut aquests dies.

Aquest dilluns s’asfaltarà el carrer de Mañé i Flaquer, en el tram entre el carrer de la Muralla i la carretera de la Riera, i una part de la rotonda ubicada entre l’avinguda de les Comarques Catalanes, l’avinguda de la Diagonal i el carrer de Lleida. Dimarts, els treballs es traslladaran al carrer de l’Antina i en un tram de l’avinguda de Francesc Macià, entre el carrer de l’Antina i el carrer del Mar.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: