Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Valls crearà quatre parcs públics de salut a diferents barris de la ciutat

L'Ajuntament de Valls també ha aprovat la modernització de l'enllumenat de la zona del Vilar

Imatge d'arxiu de l'alcaldessa de Valls, Dolors Farré, visitant un parc públic de la ciutat Imatge d'arxiu de l'alcaldessa de Valls, Dolors Farré, visitant un parc públic de la ciutat ARXIU / INFOCAMP
Urbanisme Redacció Infocamp
Dimarts, 26 Mai 2020 17:49

La Junta de Govern de l'Ajuntament de Valls ha aprovat les memòries tècniques i ha procedit a la licitació del projecte de creació de quatre parcs públics de salut a diferents punts i barris de la ciutat. El projecte, amb una inversió de 45.000 euros IVA inclòs, és un dels escollits per la ciutadania a través dels processos de Pressupostos Participatius. En concret, es preveu la creació de parcs de salut als barris del Fornàs, les Comarques, Pisos de Clols i la Xamora.

L'objectiu d'aquesta xarxa de parcs de salut respon a la necessitat de promoure l'activitat i l'exercici físic a l'aire lliure i reduir el sedentarisme entre la població, en especial adults i gent gran. En aquest sentit, els aparells que comptaran els quatre parcs urbans de salut han estat consensuats per experts en els camps de la salut i de l'esport, seguint les directrius per aquest tipus d'instal·lacions de Dipsalut i la secretaria general de l'Esport i el departament de Salut de la Generalitat. Els quatre parcs estaran dotats amb 8 aparells cadascun per desenvolupar, entre d'altres, les capacitats físiques de força i resistència, flexibilitat, equilibri i agilitat, així com la coordinació oculo-manual.

Modernització de l'enllumenat de la zona del Vilar

D'altra banda, la Junta de Govern ha aprovat la memòria tècnica i els plecs per a la licitació de les obres de modernització de l'enllumenat del barri del Vilar que suposarà una inversió de 46.000 euros IVA inclòs. En total, es renovaran 81 punts de llum als carrers Pare Palau, Sant Antoni Maria Claret, Prat de la Riba, Lluís Homs i del Vilar, així com a les places Vil·la Romana i Francesc Layret. El nou enllumenat estarà equipat amb tecnologia Led que augmenta la sensació d'il·luminació a la via pública, més eficient i que a la vegada permet un estalvi energètic de gairebé el 80%.

                                                               La zona del Vilar: 

enllumenat Barri del Vilar

La Junta també ha adjudicat el contracte de les obres de reforma interior d'un edifici situat al carrer del Carme número 12, a l'empresa Montcruma, per un import de 107.000 euros IVA inclòs. Amb la rehabilitació d'aquest edifici es crearan tres apartaments per atendre casos d'emergència social.

                                  L'edifici situat al carrer del Carme, número 12: 

casa Moncruma carrer Carme Valls

Finalment, l'òrgan ha acordat una despesa de 12.025 euros IVA inclòs per a la renovació de les pantalles fluorescents de les plantes baixa, primera i segona de l'escola Eladi Homs. El projecte contempla la substitució de les pantalles fluorescents actuals per pantalles amb tecnologia Led. Els treballs d'instal·lació aniran a càrrec de l'empresa Aquambiente Servicios.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: