Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Vila-rodona treu a licitació l’obra de sanejament del carrer de la Pagesia Catalana

La intervenció inclou l'adequació i construcció de pous i la instal·lació de nous col·lectors per a la xarxa pluvial i residual

La intervenció inclou l'adequació i construcció de pous i la instal·lació de nous col·lectors per a la xarxa pluvial i residual La intervenció inclou l'adequació i construcció de pous i la instal·lació de nous col·lectors per a la xarxa pluvial i residual AJUNTAMENT DE VILA-RODONA
Urbanisme Redacció Infocamp
Diumenge, 24 Mai 2020 13:26

L’Ajuntament de Vila-rodona ha tret a licitació l'obra de sanejament del carrer de la Pagesia Catalana. El consistori ha actuat d’urgència en aquesta obra a causa del despreniment del terreny i l’esvoranc que es va produir el mes de febrer passat per la degradació d’un col·lector de sanejament i, així, evitar riscos majors.

La intervenció inclou diverses actuacions d’adequació i construcció de pous, instal·lació de nous col·lectors per a la xarxa pluvial i residual.

L’obra surt a licitació per un valor de 59.988,35 euros sense IVA (72.585,90 € IVA inclòs). Les ofertes podien presentar-se fins al 18 de maig i l’obertura de pliques està prevista per aquest dilluns 25 de maig.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: