Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Enllestits els treballs de reforç d’un talús a Masriudoms

El talús limita amb la zona esportiva municipal del nucli urbà d’aquest poble de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

El talús es troba al nucli de Masriudoms El talús es troba al nucli de Masriudoms AJUNTAMENT VILA-RODONA
Urbanisme Redacció Infocamp
Dimecres, 29 abril 2020 11:49

Ja han finalitzat els treballs de reforç i consolidació del talús al nucli de Masriudoms, a Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, que limita amb la zona esportiva municipal del nucli urbà d’aquest poble. Aquests treballs, que van iniciar-se a mitjans de març, van haver d’aturar-se per les restriccions imposades pel govern espanyol per frenar l’expansió del coronavirus. El motiu, recordem, és que arran de l’aprovació del Reial Decret llei 10/2020 de 29 de març de 2020 van quedar suspeses fins al 9 d’abril les activitats productives no essencials.

L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant va encarregar aquests treballs a l’empresa Inacces Geotecnica Vertical, SL per donar una major estabilitat i seguretat a aquest talús de 80 metres de longitud i una superfície aproximada de 900 metres quadrats, compost principalment de guixos argilosos. A la part superior del talús hi ha vegetació autòctona de bosc, amb espècies de pi mediterrani.

L’any 2010 ja es va actuar a una part d’aquest talús amb l’execució d’unes malles de triple torsió, diversos tirants d’ancoratge i una malla dinàmica. Arran d’un nou estudi geològic, el consistori va considerar necessari revisar les actuacions realitzades i millorar-les amb la incorporació de nous elements que donin una major estabilitat i seguretat al talús. Aquests treballs de reforç han costat 24.500 euros, aproximadament.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: