Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Alcover finalitza els treballs de millora d'accés a la zona escolar

Tant l'arranjament de la pujada d'accés a la zona escolar com al carrer de les Rodes pretenen dotar de més seguretat als vianants i vehicles que hi circulen

Aquest mes han finalitzat les obres d'arranjament de la pujada d'accés a la zona escolar d'Alcover Aquest mes han finalitzat les obres d'arranjament de la pujada d'accés a la zona escolar d'Alcover AJUNTAMENT D'ALCOVER
Urbanisme Redacció Infocamp
Dimecres, 08 Gener 2020 20:52

Aquest mes de gener han finalitzat les obres d'arranjament de la pujada d'accés a la zona escolar d'Alcover, que comprèn la llar d'Infants Xiu Xiu i l'Escola Mare de Déu del Remei, com també d'un tram del carrer de les Rodes.

Ambdues zones es trobaven en un avançat estat de deteriorament amb irregularitats al paviment i per aquest motiu, s'han dut a terme un seguit d'accions per millorar el seu aspecte i per garantir la seguretat de les persones i vehicles que transiten per aquesta concorreguda zona.

Els treballs han consistit en la substitució del paviment de la pujada d'accés a la zona escolar amb dues voreres laterals de lloses de formigó i llambordes, iguals que les del nucli antic, i en la part central, s'hi ha col·locat asfalt; tot en un mateix nivell. També s'ha dut a terme l'arranjament del mur lateral de la part sud, amb morter de calc, per evitar el despreniment de pedres a la vorera i l'arrebossat i posterior pintada del mur de la part nord i la col·locació d'una barana per dotar de més seguretat i comoditat aquesta zona.

                                                                         Carrer Rodes, a Alcover: 

carrer Rodes Alcover

Nous bancs i nou enllumenat

A més, s'han col·locat dos bancs a l'entrada de l'escola per fer més amable l'espera les hores d'entrada i sortida dels centres educatius; i la instal·lació de noves papereres en aquesta zona molt transitada per tal d'incentivar el civisme i mantenir neta aquest espai.

Per altra banda s'ha renovat també l'enllumenat per llums de tecnologia led amb l'objectiu de reduir el consum energètic. Com també s'ha efectuat la retirada d'un pal de l'electricitat de fusta en desús. A més, els treballs han permès la renovació de la senyalització vertical i horitzontal, la reubicació de dues noves zones d'estacionament per a minusvàlids a la cantonada amb el carrer de les Rodes i la instal·lació de quatre jardineres que doten la zona d'una imatge més renovada.

Aquesta actuació s'ha executat en un termini de tres mesos i va estretament lligada amb la futura renovació de la Raval del Carme.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: