Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torredembarra du a terme una campanya d’asfaltat de carrers aquesta setmana

S'aprofitarà aquesta actuació per asfaltar un pas elevat a l'alçada del caminet de Clarà i per senyalitzar els carrils bicis d’aquest passeig

Imatge d'arxiu d'una actuació d'asfaltat Imatge d'arxiu d'una actuació d'asfaltat ANNA F. / AJUNTAMENT DE TORREDEMBARRA
Urbanisme Redacció Infocamp
Dimecres, 11 Desembre 2019 08:16

La Regidoria de Via Pública i Manteniment de l'Ajuntament de Torredembarra du a terme aquesta setmana tot un seguit d’actuacions dins de la campanya d’asfaltat d’aquest 2019, amb un pressupost aproximat de 50.000 €.

Els treballs van començar el dilluns 9 de desembre, amb l'asfaltatge d'un tram del voral del passeig de Miramar, direcció Barcelona, entre el pont de Clarà i la rotonda de Nova Torredembarra.

D’altra banda, el regidor de Via Pública i Manteniment, Raúl García, ha explicat que aprofitant aquesta actuació s’avançaran dues accions més, previstes en el futur projecte de condicionament de l’antiga N-340, com són un pas elevat (asfalt) a l'alçada del caminet de Clarà i la senyalització dels carrils bicis d’aquest passeig. Els carrils bici tindran una amplada de 2,5 m, seran bidireccionals i d’ús compartit per a ciclistes i vianants. Concretament, se senyalitzaran 640 metres entre el pont de Clarà i la rotonda de Nova Torredembarra, al costat de mar. Es tracta d’una zona del municipi on es produeix un important trànsit de vianants.

El dimarts 10 i el dimecres 11 de desembre, s'asfalta un tram del carrer de Pompeu Fabra, comprès entre la rotonda de Dues Parets i l'enllaç al passeig de Babilònia (s'asfaltarà la rotonda i els enllaços amb Donya Guiomar i Dues Parets).

El dimecres 11 i el dijous 12 de desembre s'asfaltarà el carrer dels Atinents, mentre que el dijous 12 i el divendres 13 de desembre, està previst asfaltar un tram del carrer de la Riera de Gaià, al polígon Roques Planes.

Cal tenir present que aquestes actuacions comportaran afectacions en el trànsit.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: