Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Valls asfaltarà un dels carrers més llargs del nucli antic

L'actuació al carrer de Sant Francesc es durà a terme aquest mes i comportarà una inversió de 45.000 euros

L'alcaldessa, Dolors Farré, i la regidora d'Urbanisme, Patrimoni i Centre Històric, Sònia Roca, han presentat el projecte de millora del carrer de Sant Francesc L'alcaldessa, Dolors Farré, i la regidora d'Urbanisme, Patrimoni i Centre Històric, Sònia Roca, han presentat el projecte de millora del carrer de Sant Francesc AJUNTAMENT DE VALLS
Urbanisme ACN
Dimarts, 03 Desembre 2019 11:56

L'Ajuntament de Valls asfaltarà el carrer de Sant Francesc en la seva totalitat, des de la plaça Portal Nou fins a la cruïlla amb el carrer de Sant Antoni, ja tocant a la plaça de Sant Francesc. La Junta de Govern ha aprovat, per un import de 45.000 euros, la contractació de l'empresa Catalana d'Obres del Penedès per a l'execució de les obres d'asfaltatge del que és, amb gairebé 450 metres, un dels carrers més llargs del centre històric.

El consistori ja ha executat en els últims mesos les obres de millora i reparació de voreres en aquest carrer i ara procedirà a l'asfaltatge d'una via que suporta un important volum de trànsit i comunica tota l'àrea del Portal Nou amb les places del Carme i Sant Francesc. El projecte inclou la renovació de la xarxa de clavegueram al principi del carrer, en concret en el tram comprès entre el Portal Nou i el carrer de Sant Isidre.

En aquest mateix àmbit, l'Ajuntament continua amb el projecte destinat a la recuperació de les antigues muralles medievals de la ciutat que s'amaguen a l'interior dels immobles que separen el carrer de Sant Francesc amb la Muralla de Sant Francesc, la majoria de propietat municipal en el tram comprès entre la plaça de Sant Francesc i el carrer de Sant Sebastià. En aquest sentit, s'ha previst que en els propers mesos es procedeixi a la convocatòria d'un concurs per definir el projecte d'enderroc, consolidació dels panys de l'antiga muralla i les característiques d'urbanització de l'entorn.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: