Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Reus adjudica les obres del passeig de la Boca de la Mina i el Parc de les Olors per 2 milions

Els treballs estan finançats al 50% pel fons Feder de la Unió Europea i començaran el 4 d’octubre

Imatge virtual del passeig de la Boca de la Mina, un cop finalitzin les obres Imatge virtual del passeig de la Boca de la Mina, un cop finalitzin les obres AJUNTAMENT DE REUS
Urbanisme ACN
Dijous, 26 Setembre 2019 16:45

L'Ajuntament de Reus ha adjudicat les obres del projecte de millora i recuperació del passeig de la Boca de la Mina. El contracte s'ha adjudicat a l'empresa Valoritza Servicios Ambientales SA per un import total de 2.051.407,36 euros. La licitació es va dividir en dos lots, un amb les obres del passeig de la Boca de la Mina, adjudicat per 1.562.862,35 euros, i el segon amb les obres del Parc de les Olors, per 488.545,01 euros.

El projecte de millora i recuperació de la Mina té una tercera fase, la construcció del Jardí Agrari, que serà objecte d’un nou concurs públic.

Les obres començaran el 4 d’octubre i està previst que durin un any. Els treballs estan finançats al 50% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (Feder).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: