Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

S'inicien les obres d’arranjament de la xarxa de sanejament de l’Esplai, a la Bisbal del Penedès

L'Ajuntament ha començat a reparar el tub i els pous de registre de la xarxa de sanejament de l’Esplai, a l’altura del local social

En aquesta zona es repararan 40 metres lineals de tub de clavegueram i tres pous de registre En aquesta zona es repararan 40 metres lineals de tub de clavegueram i tres pous de registre AJUNTAMENT DE LA BISBAL DEL PENEDÈS
Urbanisme Redacció Infocamp
Diumenge, 08 Setembre 2019 12:30

El passat dimecres 28 d’agost van començar les obres d’arranjament de la canalització de connexió al col·lector principal de la xarxa de sanejament de l’Esplai, a l’altura del local social, per causa d’una canonada aixafada i trencada que afecta 40 metres lineals de tub de clavegueram i tres pous de registre.

La Junta de Govern del 26 d’agost de 2019 va aprovar un contracte menor per un import de 12.694,16€ (IVA inclòs) per dur a terme aquesta obra. El contracte ha estat adjudicat a l’empresa Solé Xic i es repararan 40 metres lineals de tub de clavegueram i tres pous de registre, al costat del talús de la carretera.

L’Ajuntament de la Bisbal del Penedès pot fer front a aquesta inversió perquè en el Ple extraordinari del passat 12 d’agost es va aprovar la modificació de crèdit corresponent per poder dur a terme aquestes obres.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: