Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Comencen les obres d'asfaltat de l’avinguda de Pere el Cerimoniós de Reus

Durant aquest setmana també es faran treballs al carrer de Josep Maria Prous i Vila, inclosos en el Pla d’asfaltat 2019 de la ciutat

Aquest dilluns s'ha iniciat la segona fase dels treballs d'asfaltat de l'avinguda de Pere el Cerimoniós, entre la rotonda del carrer de Miami i el tram fins a l'avinguda de Sant Bernat Calbó Aquest dilluns s'ha iniciat la segona fase dels treballs d'asfaltat de l'avinguda de Pere el Cerimoniós, entre la rotonda del carrer de Miami i el tram fins a l'avinguda de Sant Bernat Calbó REUS.CAT
Urbanisme Redacció Infocamp
Dilluns, 26 Agost 2019 14:23

L'Ajuntament de Reus ha iniciat aquest dilluns 26 d'agost la segona fase dels treballs d'asfaltat de l'avinguda de Pere el Cerimoniós, entre la rotonda del carrer de Miami i el tram fins a l'avinguda de Sant Bernat Calbó. L'actuació preveu tres dies de feina, fins el dimecres 28, amb treballs de fresat, asfalt i pintura. La primera fase, al tram entre l'avinguda de la Salle i el carrer de Miami, es van executar a principis de mes. Les obres s'inclouen en el Pla d'asfaltat 2019, que continuaran entre el dimecres 28 i el divendres 30 d'agost al carrer de Josep Maria Prous i Vila. El Pla preveu una inversió total de 349.690 euros.

Les obres tenen el doble objectiu de millorar el manteniment dels carrers de la ciutat per posar-los al dia, i de garantir la seguretat del trànsit. En aquest sentit, s’actua en vials amb el paviment en mal estat, com a conseqüència del seu deteriorament i envelliment pel pas del temps.

L’execució del pla 2019 es va iniciar a l’avinguda de President Companys, i continua ara a l'avinguda de Pere el Cerimoniós. Les properes actuacions es faran al carrer de Josep M. Prous i Vila, a les rieres de Miró i d'Aragó i a l'avinguda de Sant Jordi.

La detecció de les necessitats de millora de l’asfalt es fa a través de canals diversos: l’alcalde i el Govern de Reus, que atenen directament les sol·licituds de la ciutadania, el treball sobre el terreny de la Brigada Municipal i del Servei de Mobilitat i Circulació de la Guàrdia Urbana, i a través dels canals de queixes i suggeriments que té establerts l’Ajuntament de Reus (correu electrònic, reus.cat, telèfon...).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: