Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Ajuntament de Reus adjudica les obres de tancament de la plaça Seguici Festiu

Els treballs tenen un termini d’execució de tres mesos i l’objectiu principal és tancar-la per les nits per evitar actes incívics

L'obra respon a la demana veïnal, i s'executa com a continuïtat a les obres de tancament de la plaça de la Festa Major (a la imatge) L'obra respon a la demana veïnal, i s'executa com a continuïtat a les obres de tancament de la plaça de la Festa Major (a la imatge) REUS.CAT
Urbanisme Redacció Infocamp
Dilluns, 05 Agost 2019 07:47

L'Ajuntament de Reus iniciarà pròximament les obres de tancament de la plaça del Seguici Festiu, l'espai públic ubicat entre el carrer d'Antoni Rius Miró, l'avinguda dels Castellers i el passeig Misericòrdia. El contracte d'obres s'ha adjudicat a l'empresa Bosir SA per un import de 26.071,81 euros, i els treballs tenen un termini d'execució de tres mesos.

La zona verda de la plaça del Seguici Festiu està oberta als vianants, sense restriccions, i el projecte que s'executarà contempla col·locar tancaments per tal de limitar l’accés a l’espai, i sobretot, poder-lo tancar a les nits per evitar situacions d'incivisme. La proposta dibuixa un disseny per assimilar el tancament al d'altres zones verdes de l'entorn.

L'obra respon a la demana veïnal, i s'executa com a continuïtat a les obres de tancament de la plaça de la Festa Major, finalitzades el passat mes d'abril. Les dues actuacions formen part d'un projecte integral, seleccionat en l'edició 2018 dels Pressupostos Participatius.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: