Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Comença la reforma del carrer de Roger de Llúria de Reus

Les obres, incloses en la segona fase del Pla de Barris de Sol i Vista i Immaculada, s’iniciaran el 17 de juliol i es preveu que es realitzin en quatre mesos

Imatge d'arxiu de la visita a l'inici de la segona fase del Pla de Barris de Sol i Vista, feta per l’alcalde de Reus, Carles Pellicer i els regidors Marc Arza i Daniel Rubio, ara fa un any Imatge d'arxiu de la visita a l'inici de la segona fase del Pla de Barris de Sol i Vista, feta per l’alcalde de Reus, Carles Pellicer i els regidors Marc Arza i Daniel Rubio, ara fa un any REUS.CAT
Urbanisme Redacció Infocamp
Dimecres, 10 Juliol 2019 13:00

L’Ajuntament de Reus iniciarà el proper 17 de juliol les obres del carrer Roger de Llúria, al barri de Sol i Vista, centrat-se en el tram fins al carrer Josep Iglésies i Fort. Aquesta reforma suposa la segona fase del Pla de Barris de Sol i Vista i Immaculada.

La solució projectada amplia les voreres seguint els criteris recollits al Pla de mobilitat urbana de Reus , i dotant-lo de unes característiques similars als carrers recentment remodelats, amb vorades de granit, paviment de voreres de panot/terratzo i paviment asfàltic. La reforma s’ha dissenyat per donar una major comoditat als veïns i s’adaptarà a persones amb mobilitat reduïda, augmentant l’amplada de les voreres actuals.

Es preveu que es realitzi en un termini de quatre mesos i amb un pressupost de 196.889,41 euros. Les seccions s’han dissenyat en base a donar una major comoditat als vianants, i adaptades a persones amb mobilitat reduïda, augmentant l’amplada de les voreres actuals.

La remodelació manté el sentit de circulació en dos sentits al tram des de la carretera d’Alcolea fins al carrer Josep Iglésies i Fort. A la resta del carrer es preveu sentit únic.

                           Plànol de la reforma del carrer Roger de Llúria: 

planol reforma Roger de Llúria Reus

L’obra va ser un compromís de l’alcalde, Carles Pellicer, adquirit amb els veïns i veïnes del barri. S’executarà en el marc del Pla de Barris una vegada el departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya va anunciar la pròrroga fins a 31 de desembre de 2019 dels projectes beneficiats per la convocatòria de 2009.

L’actuació inclou també obres en els sistema de sanejament, enllumenat i jardineria, en aquest sentit exemplars de Laurus Nobilis.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: