Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

S'asfalta un nou tram del carrer Senan de Montblanc

L'actuació facilitarà el trànsit de vianants i millorarà la connectivitat urbana i el trànsit dels autobusos de transport dels escolars de la comarca al complex educatiu i esportiu

Les obres permetran la descongestió d'un seguit de vies principals de carrers que donen accés a una important àrea de serveis, educacional i esportiva Les obres permetran la descongestió d'un seguit de vies principals de carrers que donen accés a una important àrea de serveis, educacional i esportiva AJUNTAMENT DE MONTBLANC
Urbanisme Redacció Infocamp
Dilluns, 17 Juny 2019 10:05

Aquest mes de juny han començat les obres d'asfaltatge del carrer Senan, en el tram comprès entre l'avinguda Doctor Folch i el carrer Reboll. Aquesta obra s'inclou en els treballs d'urbanització del carrer Senan, que té per finalitat facilitar el trànsit de vianants i millorar la connectivitat urbana i el trànsit dels autobusos de transport dels escolars de la comarca al complex educatiu i esportiu que gestiona el Consell Comarcal de la Conca de Barberà.

Per tant, el projecte incideix plenament en la descongestió d'un seguit de vies principals de carrers que donen accés a una important àrea de serveis, on es troben concentrats el CEIP Les Muralles, la llar d'infants Els Merlets, l'IES Martí l'Humà, el centre d'educació especial Tilmar i la zona esportiva, amb l'accés a les instal·lacions del camp de futbol, la piscina i el pavelló municipals.

Els treballs d'urbanització estan afectant una superfície total de 1.354,59 metres quadrats de vorera i 1.662,91 metres quadrats de paviment, amb una longitud total de 291,271 metres, una amplada de vial de 10,35 metres i voreres d'amplada variable entre 3,50 i 4,75 metres.

asfalt carrer senan 1

Les obres que s'han realitzat fins ara són treballs previs de moviments de terres i demolicions de voreres i formigons; preparació de serveis soterrats, com rases, canalitzacions i formacions de pericons i registres per a l'aigua, clavegueram, enllumenat públic, baixa tensió, telefonia i fibra òptica; formació i alineació de voreres; i formació de base de tot-ú, regs bituminosos i nous paviments intermitjos i de rodadura de MBC a calçada.

Quan finalitzi l'asfaltatge que s'està fent actualment, es passarà al recrescut fins a nova rasant de marcs i tapes de pous de clavegueres o altres serveis existents; plantació d'arbres; pintura vial de zones d'aparcament, pictogrames i passos de vianants; i col·locació de la senyalització vertical.

Cal tenir en compte que el carrer Senan, en el tram comprès entre els carrers l'Espluga de Francolí i Josep Maria Tosas ja té una urbanització prèvia al seu marge dret, on compta amb la meitat del carrer pavimentat i una vorera de panot ja feta.

El pressupost total del projecte és de 371.333, 19 euros, i el termini per a l'execució de les obres serà de tres mesos.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: