Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Comencen les obres al raval del Pallol de Reus

Es tracta de la darrera fase de la reurbanització de la plaça de la Sang / L'obra comportarà afectacions al trànsit, amb el tall del raval de Sant Pere i el desviament de la circulació cap al carrer de Batan

Una màquina treballant al raval del Pallol, en la segona fase de  les obres a la plaça de la Sang de Reus Una màquina treballant al raval del Pallol, en la segona fase de les obres a la plaça de la Sang de Reus REUS.CAT
Urbanisme Redacció Infocamp
Dimecres, 29 Mai 2019 12:39

L'Ajuntament de Reus ha iniciat aquest dimecres, 29 de maig, la segona i darrera fase de les obres d'urbanització de la plaça de la Sang, la que afecta al raval del Pallol. La divisió de l'obra en dues fases es va acordar amb l'empresa adjudicatària per tal de deixar la plaça de la Sang lliure per a la celebració dels actes centrals de la Setmana Santa. La planificació ha permès reobrir de manera provisional al trànsit tant la plaça de la Sang com el carrer d'Arnavat i Vilaró, des del passat 15 de maig. Ara l'obra comportarà noves afectacions al trànsit, amb el tall del raval de Sant Pere i el desviament de la circulació cap al carrer de Batan. La durada prevista d'aquesta segona fase és d'un mes.

D’acord a la previsió inicial, la segona fase consistirà amb les obres de reurbanització del tram del raval del Pallol i de la instal·lació del mobiliari urbà. Finalitzada la segona fase s'obrirà la plaça al trànsit de vehicles.

Les obres de reurbanització de l'entorn de la plaça de la Puríssima Sang culminaran la remodelació del Tomb de Ravals. A grans trets, la plaça de la Puríssima Sang passarà a ser un espai bàsicament per vianants; el carreró de la Puríssima Sang es converteix en un carrer a un sol nivell, amb prioritat pels vianants; i el carrer d'Arnavat i Vilaró amplia voreres i elimina tot l’aparcament actual.

L'execució de les obres té un pressupost d’adjudicació de 492.008,02 euros (IVA inclòs), i va a càrrec de l’empresa Auxiliar de Firmes y Carreteras SA.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: