Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

infocamp baner municipals 26m 2

La plaça de la Sang de Reus s’obre al trànsit de manera provisional

La plaça restarà oberta al trànsit a l’espera de l’inici de la segona fase de les obres de reurbanització de l'espai

Imatge de la plaça de la Sang, oberta al trànsit Imatge de la plaça de la Sang, oberta al trànsit CEDIDA
Urbanisme Redacció Infocamp
Dimecres, 15 Mai 2019 16:36

La plaça de la Sang de Reus i el carrer d'Arnavat i Vilaró han quedat oberts al trànsit de manera provisional, aquest dimecres, 15 de maig, a l’espera de l’inici de la segona fase de les obres de reurbanització de l'espai. Per tal de garantir la seguretat dels vianants durant l’obertura provisional, la Brigada Municipal va instal·lar jardineres a la plaça, aquest dimarts, per tal de separar l’espai per a cotxes del de vianants, que amb les obres s’han construït a un sol nivell. La circulació de vehicles a la plaça està limitat als veïns, per accedir als aparcaments. 

D’acord a la previsió inicial, la segona fase consistirà en les obres de reurbanització del tram del raval del Pallol i de la instal·lació del mobiliari urbà. Un cop finalitzada la segona fase, la plaça s'obrirà al trànsit de vehicles.

La remodelació del Tom de Ravals

Les obres de reurbanització de l'entorn de la plaça de la Puríssima Sang culminaran la remodelació del Tomb de Ravals. A grans trets, la plaça de la Puríssima Sang passarà a ser un espai bàsicament per vianants; el carreró de la Puríssima Sang es converteix en un carrer a un sol nivell, amb prioritat pels vianants; i el carrer d'Arnavat i Vilaró amplia voreres i elimina tot l’aparcament actual.

L'execució de les obres té un pressupost d’adjudicació de 492.008,02 euros (IVA inclòs), i va a càrrec de l’empresa Auxiliar de Firmes y Carreteras SA.

Publicitat