Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

infocamp baner municipals 26m 2

La reurbanització del carrer Sant Agustí de Masboquera completa les millores al seu nucli antic

Les actuacions van consistir en el canvi de pavimentació i en la renovació de les escales, del muret i de les xarxes de serveis de la part alta del carrer

El carrer Sant Agustí del nucli de Masboquera (Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant) ha canviat el seu paviment El carrer Sant Agustí del nucli de Masboquera (Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant) ha canviat el seu paviment CEDIDA
Urbanisme Redacció Infocamp
Dilluns, 22 abril 2019 20:59

Les obres de reurbanització del carrer Sant Agustí de Masboquera (Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant) ja estan enllestides. Per encàrrec de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, l’empresa Proyectos y Construcciones Miami 2013 SL va executar els treballs dins del termini previst de dos mesos.

Les obres tenen un import de 57.500 euros, aproximadament; i estan subvencionades pel Pla d’Actuació Municipal 2018 (PAM) de la Diputació de Tarragona. Per finançar-les, la corporació provincial ha atorgat 41.288,75 euros al consistori, que s’ha fet càrrec de la part restant.

Les actuacions van consistir en el canvi de pavimentació i en la renovació de les escales, del muret i de les xarxes de serveis de la part alta del carrer, una superfície de 320 m2 i una longitud de 58 m. Amb aquestes obres, l’Ajuntament ha donat continuïtat al procés de regeneració integral del nucli antic de Masboquera, que ja es va iniciar amb els carrers Nou i De Baix i es va seguir per la resta de vials adjacents.

Per aquest motiu, els treballs es van fer amb els mateixos criteris i materials que es van utilitzar en les actuacions realitzades a l’entorn. Així doncs, com en els carrers anteriorment arranjats, s’ha habilitat un carrer de prioritat invertida, és a dir, de prioritat per als vianants, amb un paviment a un sol nivell, dissenyat per suportar el pas de vehicles i alhora oferir una imatge de qualitat i comoditat per als vianants.

Publicitat