Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

infocamp baner municipals 26m 2

Tarragona reposa noves plaques a 10 carrers i en pinta 150 més

Són actuacions que s’emmarquen en un Pla de millora de les plaques dels carrers de la ciutat i que executa l’Ajuntament

La placa en honor a l’arquitecte de la Rambla Nova La placa en honor a l’arquitecte de la Rambla Nova CEDIDA
Urbanisme Redacció Infocamp
Dimecres, 13 Març 2019 18:09

La Brigada Municipal de Tarragona ha reposat deu plaques dels carrers Joan Moles i Sabaté, Vileta de Mar, Francesc Nel·lo Ventosa, Mossèn Miquel Melendres i Ruè i la plaça del Fòrum, durant els darrers dies. En total, aquests dies també pintaran 150 plaques distribuïdes per tot el terme municipal. Es tracta d’actuacions que s’emmarquen en un Pal de millora de les plaques dels carrers de la ciutat que l’Ajuntament de Tarragona està executant.

Aquestes 150 plaques que es pintaran s’afegeixen a les 365 de 71 carrers de la ciutat que s’han executat els darrers mesos. L’objectiu és doble: per una banda millorar l’estat de les actuals i, per l’altra, ajudar a l’orientació en les zones més turístiques o concorregudes de la ciutat. Per altra banda, la Brigada Municipal també ha pintat la placa en honor a l’arquitecte de la Rambla, situada a la Rambla Nova numero 62.

La millora de les plaques dels carrers es va iniciar durant el primer trimestre de l’any passat i es va centrar en les zones més turístiques, com Rambla Nova i les illes comercials de vianants. A continuació, es van renovar les de zones molt concorregudes com la Rambla de Ponent, el carrer doctor Mallafrè o Jaume I i també es van repintar 93 plaques del barri de Bonavista, així com 49 situadues a Boscos de Tarragona i la urbanització Llevantina.

Renovació de plaques en l’últim trimestre de 2018

Durant el darrer trimestre de l’any passat, la Brigada Municipal va renovar 31 plaques de marbre blanc del barri de Riu Clar; 2 de l’avinguda Països Catalans a Sant Pere i Sant Pau; 10 de Tarragona II; 3 del carrer de Joana Jugant i Rosa Venes i Llovera (zona Joan XXIII i Avinguda Andorra); 40 de Torreforta; 28 de la urbanització La Móra; 26 de Sant Ramon; una del carrer Mil•les Damau i 9 de diferents carrers de la ciutat com Hernàndez Sanahuja, avinguda Maria Cristina, Passeig Torroja, carrer Rocamora (Ciutat Jardí), les dues del carrer Ramon Salas i Ricomà; a Baixada Miracle i les dues al carrer Sant Auguri. També es van renovar 25 plaques de l’Albada i Parc Riuclar, així com 19 situades al barri de Santa Isabel.

Publicitat