Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Les obres a la carretera del Pla de Valls preveuen un tall d’aigua pel 12 de març a la tarda

L’actuació, que permetrà modernitzar la xarxa, afectarà a bona part de la ciutat / A partir del dilluns dia 11, es tallarà el trànsit a la carretera entre les places de la Creu i de la Font de la Manxa

Els residents als carrers Veciana, Maria Codina, Priorat del Lledó i Sant Magí podran accedir des del Passeig dels Caputxins Els residents als carrers Veciana, Maria Codina, Priorat del Lledó i Sant Magí podran accedir des del Passeig dels Caputxins AJUNTAMENT DE VALLS
Urbanisme Redacció Infocamp
Dijous, 07 Març 2019 21:37

Les obres de reforma urbanística a la carretera del Pla iniciades aquesta setmana en la seva fase preliminar comportaran, a partir del proper dilluns dia 11 i, fins a la finalització de les obres prevista per a finals de juny, el tall de trànsit en el tram comprès entre les places Font de la Manxa i de la Creu.

Els treballs de reforma urbanística contemplen també la modernització dels serveis públics d’aigua, clavegueram i enllumenat. D’aquesta manera, a partir de la setmana vinent, s’iniciaran també les obres de renovació de la xarxa d’aigua, en concret amb el canvi de vàlvules. Aquesta renovació de vàlvules de la xarxa comportarà talls d’aigua el proper dimarts dia 12 de març a partir de les 14h. El tall d’aigua afectarà a bona part de la ciutat: barris de la Colla Vella, Pisos de Clols, zona Portal Nou, Mas Clariana, Comarques, Santa Magdalena, la Candela, Fraternal, Albada, el Barri Antic, zona Abat Llort, la Xamora, Vallvera, zona passeig de l’Estació i Vilar.

Els treballs de renovació de les vàlvules es realitzaran entre les 14h i les 18h i el servei s’anirà d’aigua s’anirà recuperant gradualment entre les 18h i les 22h. La modernització de les vàlvules de la xarxa d’aigua a la zona de la carretera del Pla té una gran importància ja que permetrà sectoritzar una part essencial de la xarxa principal de la ciutat i, per tant, en el futur permetrà reduir les avaries i el seu abast.

Aparcament gratuït alternatiu 

D’altra banda, informar que l’Ajuntament ha arribat a un acord amb la propietat d’un solar situat entre la carretera del Pla i el carrer Ignasi Sarró que, durant les obres, es podrà utilitzar com aparcament gratuït i dissuasori. D’aquesta manera, a partir de la setmana vinent, coincidint amb el tall de circulació a la carretera del Pla, aquest solar es podrà utilitzar com aparcament alternatiu, facilitant d’aquesta manera la mobilitat i accessibilitat a la zona.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: