Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Comencen les obres de remodelació del Casal La Violeta d’Altafulla

Es preveu la seva fi per al mes de novembre, coincidint amb la Festa Major de Sant Martí / Algunes de les accions que es duran a terme són la substitució de la coberta i la reforma total dels lavabos i vestidors

El Casal La Violeta durant l'inici de les obres de remodelació El Casal La Violeta durant l'inici de les obres de remodelació EVA HIDALGO
Urbanisme Eva Hidalgo
Divendres, 01 Març 2019 13:25

L’Ajuntament d’Altafulla ha posat en marxa l’inici de les obres de remodelació del Casal La Violeta, el teatre auditori municipal amb capacitat per a 300 persones. Aquest es tracta d’un dels projectes cabdals d’aquest mandat i està sent dut a terme per part de l’empresa adjudicatària Contratas Vilor SL, qui va començar a executar la remodelació de La Violeta el passat 25 de febrer.

Les obres contemplen les següents remodelacions: la substitució de tota la coberta, l’aïllament tèrmic extern que permeti mantenir la temperatura interior, la intervenció sobre l’estructura per millorar els espais interiors, la millora dels accessos, del paviment i del revestiment, i la reforma íntegra dels lavabos i els vestidors.

A més es millorarà l’equipament del Casal incrementant els recursos tècnics i l’adquisició de nous equips. “Al Pla d’Acció Municipal em demanat una subvenció per millorar l’equipament; com l’enllumenat, el teló, el qual volem que sigui ignífug, i també l’equipament de so”, ha anunciat la regidora d’Urbanisme i Via Pública, Marisa Méndez-Vigo.

Des del consistori s’espera que la nova Violeta pugui acollir tota mena d’espectacles com concerts, obres de teatre, cicles de cinema o conferències. Aquest serà el primer pas previ a poder instaurar una possible programació anual al Casal.

Aquesta remodelació ha suposat una inversió total de 798.460,85€, i d’aquests, 162.646,00€ provenen d’una subvenció que s’emmarca dintre del Pla d’Acció Municipal 2018 que atorga la Diputació de Tarragona, i la resta, prové del romanent de tresoreria positiu del Pressupost Municipal de l’exercici 2017.

La regidora d'Urbanisme i Via Pública, Marisa Méndez-Vigo, i l'alcalde, Fèlix Alonso, durant la visita a les obres del Casal La Violeta (Eva Hidalgo)

IMG 4145

“Creiem que aquest projecte era necessari perquè La Violeta se’ns havia quedat antiquada i per tant era importantíssim fer una remodelació. Aquesta serà una de les grans obres del nostre equip de govern”, explicava l’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso.

L’obra s’espera que estigui finalitzada per al mes de novembre aprofitant la Festa de Sant Martí i la seva possible inauguració en aquestes dates.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: