Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Reus inverteix enguany gairebé 370.000 euros en la millora de voreres

Ja s’han iniciat les obres que s’emmarquen en l’actuació municipal de manteniment de la via pública

Imatge dels treballs d'asfalt a la vorera del carrer de Fabra i Ribes Imatge dels treballs d'asfalt a la vorera del carrer de Fabra i Ribes CEDIDA
Urbanisme Redacció Infocamp
Dilluns, 25 Febrer 2019 13:15

Les obres del pla de millora de voreres i altres elements de la via pública previstes per enguany ja s’han iniciat a Reus. Aquest pla s’emmarca dins l’actuació municipal de manteniment de la via pública. En aquest cas, s’actuarà en una trentena d’espais repartits per tota la ciutat, amb un pressupost de 368.060,15 euros. Les obres han estat adjudicades a tres empreses.

Les actuacions consisteixen en el paviment de les voreres i construcció de guals, així com treballs específics de reconstrucció de passos de vianants. Aquestes millores s’han definit en funció de les necessitats detectades a partir dels suggeriments de la ciutadania, les operacions de manteniment de la Brigada municipal o les reunions de proximitat als barris del Govern de Reus.

Les actuacions d’enguany s’executaran al carrer de Pau Font de Rubinat, carrer de Francesc Artiga i Sardà, la riera d’Escorial, l’avinguda President Macià, el carrer Cervantes, l’avinguda de Països Catalans, el camí de Riudoms 46, la vorera davant de la Biblioteca Central, el passeig Mata, l’avinguda del Comerç, el carreró del Gas amb Riera d’Aragó, el carrer Orient, el camí de Tarragona, el carrer de la Riba amb Plaça Abat Òliba, el carrer de Miami, el carrer de Penyíscola, el carrer de Macià Vila, la raval de Sol i Vista, el carrer Jurats, el carrer de la Sardana, el carrer Pere el Cerimoniós, el carrer Muralla cantonada don Bosco, el carrer Alcalde Segimon des de Muralla fins a Alcover, el carrer de l’Alcalde Segimon amb Muralla, el carrer de l’Alcalde Segimon amb Morell, el carrer Roser carrer Vilallonga fins a Rotonda i el carrer Domènech Soberano.

L’any passat es va actuar en una desena d’espais, amb una inversió de 140.000 euros. En dos anys, l’Ajuntament haurà millorat les voreres d’una quarantena d’espais de la ciutat, amb una inversió de 508.000 euros.

350.000 euros en asfaltat de carrers

El consistori reusenc té previst donar continuïtat als treballs de reasfaltat de carrers amb una inversió de 349.690 euros, segons el projecte actualment en fase de licitació. La xifra se suma als 291.000 euros que es van invertir l’any passat en aquest concepte. En aquest cas, les obres tenen el doble objectiu de millorar el manteniment dels carrers de la ciutat per posar-los al dia, i de garantir la seguretat del trànsit. En aquest sentit, s’actua en vials amb el paviment en mal estat, com a conseqüència del seu deteriorament i envelliment pel pas del temps.

Les actuacions de reasfaltat d’enguany es realitzaran a la Riera Miró (entre l’avinguda de Sant Jordi i el carrer Dom Bosco), la Riera Aragó, el carrer Pere Ceremoniós (entre l’avinguda de Sant Bernat Calbó i carrer Penyíscola), la Riera Aragó (tram entre camí de Tarragona i carrer d’Arnavat i Vilaró), l’avinguda de President Companys i el carrer Lepanto.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: