Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Una exposició sobre l’actuació al passeig de la Boca de la Mina de Reus dona a conèixer el projecte a la ciutadania

Es podrà veure al vestíbul de l’edifici de l’antic hospital, des d’aquest mateix dilluns, 18 de febrer i fins al 2 d’abril

La mostra es pot veure al vestíbul de l'edifici de l'antic hospital La mostra es pot veure al vestíbul de l'edifici de l'antic hospital CEDIDA
Urbanisme Redacció Infocamp
Dilluns, 18 Febrer 2019 13:40

Una exposició sobre la recuperació del passeig de la Boca de la Mina de Reus donarà a conèixer a la ciutadania aquest projecte de millora, al vestíbul de l’edifici de l’antic hospital des d’aquest mateix dilluns, 18 de febrer. La mostra ha estat produïda pel Museu de Reus en coordinació amb Batlle i Roig Arquitectes —autors del projecte d’intervenció urbanística— i consta de diverses maquetes a escala d’alguns dels futurs àmbits del passeig. La mostra estarà oberta fins el dimarts 2 d’abril, d’acord amb el termini administratiu d’exposició pública del projecte, i es podrà visitar de dilluns a divendres, de 15:30 a 20:30h.

La mostra instal·lada a l’antic hospital Sant Joan fa un repàs del passat i present del passeig per centrar-se en l’explicació d’un projecte que condicionarà un espai de gran valor natural, patrimonial i sentimental, i afavorirà els usos que contribueixin a mantenir-ne la seva identitat. Això passa per consolidar el passeig com a espai d’esbarjo, per a la pràctica esportiva i de salut, per a activitats de coneixement i descoberta del medi, i per promocionar els seus valors culturals i històrics.

El Passeig, el Jardí Agrari del Camp i el Parc de les Olors

La intervenció urbanística al passeig planteja tres àmbits d’actuació: el Passeig, el Jardí Agrari del Camp i el Parc de les Olors. En el cas del passeig, el projecte inclou una actuació urbanística que mantindrà el caràcter natural de l’espai, millorarà les condicions de drenatge i il·luminació i permetrà recuperar elements de valor històric. D’altra banda, es crearà el Jardí Agrari del Camp, un nou espai públic de més de 7.700 metres quadrats, estructurat com una parcel•la agrícola amb voluntat productiva, educativa i de lleure. També es crearà una nova zona verda per a descans i lleure, el Parc de les Olors, de gairebé 10.700 metres quadrats, que connecta el passeig amb el Barranc del Molí, i que permetrà gaudir d’un entorn amb tot un conjunt de plantacions d’espècies aromàtiques agrupades per la seva gama cromàtica.

D’altra banda, al vestíbul del palau municipal hi haurà també una petita mostra amb uns plafons de l’exposició, i la consulta del projecte tècnic es podrà fer a través dels canals corporatius habituals. Els projectes executius es poden consultar presencialment del 20 de febrer al 3 d'abril a les dependències dels Serveis Tècnics d'Arquitectura i Urbanisme de l’Ajuntament de Reus.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: