Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

infocamp baner municipals 26m 2

Recta final de les obres del centre cívic i la biblioteca del Port de Segur de Calafell

La primera fase del projecte ha suposat una inversió de més de 630.000€ i ja només falta construir una escala interior i instal·lar un nou ascensor

Imatge de la nova biblioteca del Port de Segur de Calafell Imatge de la nova biblioteca del Port de Segur de Calafell AJUNTAMENT DE SEGUR
Urbanisme Redacció Infocamp
Divendres, 15 Febrer 2019 20:48

Les obres de la primera fase del centre cívic i la biblioteca del Port de Segur de Calafell han entrat en la recta final. En poques setmanes es preveu l’apertura del centre cívic i la biblioteca s’inauguraria cap a finals de la primavera.

Les obres estan només pendents de construir una escala interior i d’instal•lar un nou ascensor. El centre cívic podria instaurar-se amb mobiliari ja disponible per tal que el seu funcionament sigui immediat. Pel que fa a la biblioteca, caldrà un mobiliari específic que s’haurà d’adquirir.

La primera fase de les obres ha tingut un cost de 635.280,48 €. El projecte es rematarà amb una segona fase, valorada en 159.250,04 € encara que l’equipament de les instal•lacions és una despesa a banda.

A més d’aquestes incorporacions al nucli de Segur de Calafell, l’alcalde, Ramon Ferré, ha avançat que també es farà un casal jove, ja que “cal un treball específic i exhaustiu en aquest sector de la població, que pateix problemes d’integració social i fins i tot una certa marginalitat”.

Publicitat