Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

infocamp baner municipals 26m 2

Les obres del carrer de Sant Jordi de Vila-seca, en marxa

Els treballs contemplen la renovació de la xarxa d’aigua potable, d’enllumenat, una previsió de telecomunicacions, l’arbrat viari i la pavimentació de l'àmbit

Les obres previstes tenen un termini d’execució aproximat de quatre mesos Les obres previstes tenen un termini d’execució aproximat de quatre mesos CEDIDA
Urbanisme Redacció Infocamp
Dilluns, 05 Novembre 2018 18:05

L'Ajuntament de Vila-seca ha iniciat recentment les obres de renovació de les xarxes de residuals, creació d’una xarxa de pluvials, adequació i millora urbana del carrer de Sant Jordi, en el tram comprès entre els carrers de Mas Calvó i de la Riera.

Les obres previstes, que tenen un termini d’execució aproximat de quatre mesos, contemplen la renovació de la xarxa d’aigua potable, d’enllumenat, una previsió de telecomunicacions, l’arbrat viari i la pavimentació de tot l’àmbit. La renovació del clavegueram inclou la creació d’una xarxa separativa de clavegueram (pluvials i residuals), en el tram de carrer esmentat, en substitució de la xarxa unitària actual. Es preveu també la renovació de les escomeses domiciliàries, per a la recollida d’aigües residuals, i la creació d’una nova xarxa d’embornals, per a la recollida d’aigües pluvials.

La Diputació de Tarragona, a través d’una subvenció per import de 175.247,00 € del programa d’inversions del Pla d’Acció Municipal (PAM), sufragarà part de les despeses de les obres, les quals tenen un cost total de 460.895,22 €.

Publicitat