Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

ERC posa a debat els reptes urbanístics de Tarragona

Els republicans reuniran aquest dimarts 23 d'octubre, a les 19h, al Teatre El Magatzem, experts de diversos àmbits per debatre sobre models de creixement urbanístic

El projecte urbanístic de la Budellera ha estat un dels que han generat més debat entre partidaris i detractors (imatge virtual del projecte inicial) El projecte urbanístic de la Budellera ha estat un dels que han generat més debat entre partidaris i detractors (imatge virtual del projecte inicial) ARXIU / INFOCAMP
Urbanisme Redacció Infocamp
Dilluns, 22 Octubre 2018 16:18

ERC de Tarragona reunirà aquest dimarts 23 d'octubre experts de diversos àmbits per debatre sobre models de creixement urbanístic. Carles Sala, exsecretari d’Habitatge de la Generalitat, el geògraf Rafael López-Monné i les arquitectes Núria Domingo i Maria Rius protagonitzaran aquest acte que serà conduit pel candidat republicà a l’alcaldia de Tarragona, Pau Ricomà.

A propòsit d'aquest debat, el portaveu del Grup Municipal d'ERC-MES a l'Ajuntament de Tarragona, Pau Ricomà, ha dit que "A Tarragona ens enfrontem al repte de plantejar un creixement urbanístic sostenible que garanteixi la cohesió de la ciutat, la regeneració dels barris i la protecció del nostre entorn natural. Creiem que és molt interessant debatre aquests punts des de diferents àmbits". El líder republicà destaca que "els professionals que hem convidat ens permetran abordar l’urbanisme des d’òptiques diverses i ben interessants".

El debat està obert al públic general i se celebrarà dimarts, a les 19.00h, al Teatre El Magatzem de Tarragona. L'entrada serà lliure i l'aforament serà limitat a la capacitat del teatre.

 

 

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: