Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Acabades les millores i remodelacions de la zona verda de la plaça de la Sagrada Família, al barri Gaudí

Aquesta intervenció s’inclou dins de diverses inversions que es duran a terme a Reus durant aquest estiu

Espai del carrer de Girona amb plaça de la Sagrada Família on s'ha millorat l'enjardinament. Espai del carrer de Girona amb plaça de la Sagrada Família on s'ha millorat l'enjardinament. CEDIDA
Urbanisme Redacció Infocamp
Dijous, 23 Agost 2018 11:43

La Regidoria de Via Pública ha finalitzat els treballs de millora i remodelació de l'enjardinament de la zona verda situada a la confluència del carrer de Girona amb la plaça de la Sagrada Família, al barri Gaudí. El nou enjardinament abasta una àrea verda de 2.695 metres quadrats i ha suposat la substitució i renovació de tot el sistema de reg, que havia quedat obsolet.

La vegetació arbustiva havia quedat malmesa per diferents circumstàncies i en la nova intervenció s'ha fet també l'adequació d'una jardinera que protegeix un arbre exemplar de l'espècie Ceratonia siliqua (garrofer). S'ha fet reposició d'arbusts als talussos i s'ha restaurat la zona amb nova aportació de graves. A més s'ha creat un sistema de drenatge per facilitar l'evacuació d'aigua a la zona de jocs.

Inversions de 2,3 milions d'euros aquest estiu

El regidor de Via Pública, Hipòlit Monseny, ha recordat que l’Ajuntament de Reus té en marxa aquest estiu contractes d’inversions de millora de la via pública per un import total de 2,3 milions d’euros. Les accions formen part d’una desena de paquets d’obres repartits pels diferents barris de la ciutat. L’objectiu és posar al dia la via pública, atenent a les demandes de la ciutadania i a la necessitat de manteniment. Les intervencions que s’executen van des de la millora dels paviments dels vials i les places, al manteniment i construcció de noves voreres, passant pels treballs de condicionament de l’a sfalt, la plantació de nova jardineria i l’ampliació i millora de les instal•lacions d'enllumenat públic, entre altres.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: