Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La remodelació del Club Nàutic Cambrils començarà al setembre

La primera fase del projecte preveu la millora del passeig, per integrar millor el port amb la ciutat

Imatge virtual d'una part del projecte de remodelació del Club Nàutic Cambrils, que pretén estar més integrat amb la ciutat i millorar la mobilitat dels vianants Imatge virtual d'una part del projecte de remodelació del Club Nàutic Cambrils, que pretén estar més integrat amb la ciutat i millorar la mobilitat dels vianants CNC
Urbanisme Alexandre Nadal
Dimecres, 27 Juny 2018 17:13

Les obres de remodelació del Club Nàutic Cambrils (CNC) s'iniciaran el proper 15 de setembre. El projecte, que es durà a terme en tres fases, suposa una inversió de 7,8 milions d'euros. Les dues primeres fases del projecte tindran una durada de 10 mesos i consistiran en la millora del passeig i la remodelació de tots els pantalans i construccions del club.

El projecte, que finalitzarà completament al cap de tres anys (les obres es faran en període estacional) pretén resoldre les necessitats de la nàutica i dels socis durant els 25 anys vinents, incorporant 23 amarradors nous, 10 noves naus per a les nàutiques, 15 noves places de motos nàutiques, 50 pallols nous, l'ampliació de l'Escola de vela així com una piscina i una nova àrea destinada als socis.

La primera fase començarà amb la millora del passeig que va des de l'entrada del Club Nàutic fins a les escales de la platja. Aquesta primera intervenció pretén millorar la mobilitat dels vianants, integrar millor el port amb la ciutat i millorar la zona d'accés per a les empreses nàutiques. Les obres permetran ampliar la rotonda d'accés al club i fer una nova zona d'aparcaments.

La segona fase se centrarà en la remodelació de tots els pantalans i construccions del club per tal d'optimitzar els amarradors i s'ampliarà l'àrea tècnica. D'aquesta manera, seran 23 els nous amarradors, arribant fins als 441 en total.

En la tercera fase, que encara es troba pendent de licitació, es preveu la creació de nous locals i noves naus per tal d'ubicar-hi les empreses nàutiques, la creació d'una zona de pallols per a socis i usuaris, l'ampliació i renovació del que serà el nou edifici social, que inclourà dues zones per a socis i usuaris. També contempla la construcció d'un nou edifici per a l'Escola de Vela i Acadèmia Nàutica així com un nou edifici de Capitania, d'ús exclusiu per a socis.

El president del Club Nàutic Cambrils, Ramon Vallverdú, que ha informat dels detalls del projecte, ha explicat que aquest dimecres comença el procés de licitació de les obres i que el 27 de juliol es donarà a conèixer el nom de l'empresa guanyadora del concurs. Vallverdú ha recalcat que el compliment dels terminis és un element fonamental per a l'adjudicació: "és important no només el que s'ha de fer, sinó també com s'ha de fer", ha apuntat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: