Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona inaugura les obres d'urbanització de la plaça Corsini

El Ministeri de Foment ha invertit prop de 400.000 euros

El secretari d'Estat d'Infraestructures, Julio Gómez-Pomar, recorrent la plaça Corsini amb l'alcalde de Tarragona i la resta d'autoritats, amb el Mercat Central al fons El secretari d'Estat d'Infraestructures, Julio Gómez-Pomar, recorrent la plaça Corsini amb l'alcalde de Tarragona i la resta d'autoritats, amb el Mercat Central al fons ROGER SEGURA / ACN
Urbanisme ACN
Divendres, 11 Mai 2018 18:00

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, i el secretari d’Estat d’Infraestructures, Transport i Habitatge del Ministeri de Foment, Julio Gómez-Pomar, han inaugurat oficialment aquest divendres les obres d’urbanització de la plaça Corsini, davant del Mercat Central. El Ministeri de Foment ha invertit 399.227 euros en aquests treballs dins del programa de rehabilitació del Patrimoni Arquitectònic. L’espai havia acollit la carpa provisional del mercat fins a la inauguració de l’edifici remodelat, el març del 2017. Ara, l’Ajuntament retirà les casetes d’obra que encara hi ha a la plaça, instal·larà el mobiliari urbà i una font. Ballesteros ha recordat que el conjunt d’actuacions a la zona, que es van iniciar fa onze anys, han costat uns 47 MEUR.

D’altra banda, l’alcalde ha anunciat que la revetlla de Sant Joan se celebrarà en aquest emplaçament.

Ballesteros també ha confirmat que, entre finals de juny i principis de juliol, l’espai acollirà els marxants que actualment instal·len les seves parades del mercadet a la Rambla Nova els dimarts i dijous. Malgrat les reticències d’alguns paradistes, el batlle ha insistit que el trasllat “no està en discussió” perquè així es va acordar en el seu moment i és “el que demanen els ciutadans i els comerciants de l’entorn del Mercat”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: