Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

S'inicien les obres de millora del clavegueram al barri de les Cases Verdes de Valls

Les obres d'ampliació del sistema de col·lectors s’iniciaran aquest dimecres i es preveu que acabin en un mes / Per accedir al barri amb cotxe caldrà fer-ho pel carrer Figuerola

Plànol de l'àrea d'actuació de les obres d'ampliació del sistema de col·lectors de la urbanització Cases Verdes de Valls Plànol de l'àrea d'actuació de les obres d'ampliació del sistema de col·lectors de la urbanització Cases Verdes de Valls AJUNT. DE VALLS
Urbanisme Redacció Infocamp
Dimecres, 21 Març 2018 08:43

Aquest dimecres 21 de març s’inicien les obres d’ampliació de la xarxa de col·lectors del barri de les Cases Verdes de Valls. Amb una inversió de 54.000 euros, l’Ajuntament instal·larà un nou col·lector al carrer Francesc Roca Sans, paral·lel al col·lector existent, per tal d’ampliar la capacitat de recollida d’aigües pluvials en episodis de pluges torrencials. El termini previst de finalització de les obres està estimat en un mes.

Durant les obres al carrer Francesc Roca Sans, per accedir i sortir del barri amb cotxe caldrà fer-ho pel carrer Figuerola. A més, durant els treballs, els carrers Prenafeta i Arquitecte Josep de la Concepció seran de doble sentit de circulació. Per facilitar l’accés al barri, no es podrà aparcar al primer tram del carrer Prenafeta, en concret, el tram comprès entre els carrers Figuerola i Arquitecte Josep de la Concepció.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: