Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El passeig que unirà el nucli urbà de Roda de Berà amb l’N-340 avança a bon ritme

L'alcalde Pere Virigili es va interessar especialment pels elements que han de garnatir la seguretat de les persones que utilitzin el passeig per pujar i baixar al centre de Roda

L'alcalde de Roda de Berà, Pere Virgili, -a la dreta-, va comprovar "in situ" les obres del passeig que uniran el nucli urbà amb l'N-340 i els elements de seguretat L'alcalde de Roda de Berà, Pere Virgili, -a la dreta-, va comprovar "in situ" les obres del passeig que uniran el nucli urbà amb l'N-340 i els elements de seguretat CEDIDA
Urbanisme Redacció Infocamp
Dissabte, 10 Febrer 2018 12:02

Les obres del passeig de la TV-2041 que unirà el nucli urbà de Roda de Berà amb l'N-340 avancen a bon ritme. Aquest divendres ho va comprovar el propi alcalde, Pere Virgili, acompanyat per Manel González, regidor d'Urbanisme; Joan Pie i Antonio Gómez, cap i sergent de la Policia Local; Miquel Bonnin, arquitecte municipal; i Antón Anglès, cap del departament de Serveis Tècnics, que van tenir una presa de contacte amb un dels responsables de l'empresa adjudicatària dels treballs.

L'objectiu principal, segons ha indicat l’alcalde, era verificar que els elements de seguretat per al vianant fossin els adequats, i, fins i tot, “si és possible millorar-los, atès que la seguretat de les persones que utilitzin el passeig per pujar i baixar és el més important per a nosaltres”, ha dit. Així, han concretat el tipus de pilons que s’instal·laran, on s’ubicaran els passos per a vianants i de quina forma poden esdevenir més segurs, o com es col·locaran els fanals previstos, entre d’altres.

Cal recordar que el passat 30 de gener la Diputació de Tarragona va iniciar els treballs de construcció d’una cuneta transitable a la TV-2041, la carretera que uneix en un dels seus trams l’N-340 amb el nucli urbà de Roda de Berà, per crear un passeig que permetrà als vianants pujar i baixar fins a la carretera 340 sense perill. L’actuació s’està duent a terme al marge esquerre de la carretera, fins a la rotonda “de les carpes”, on es pintarà un pas per a vianants. Des d’aquest punt i fins a l’inici de la travessera de Roda de Berà es condicionarà el marge dret.

Aquest projecte s’executarà de manera complementària amb el projecte aprovat per l’Ajuntament dins les inversions financerament sostenibles de 2017, amb el qual es pavimentarà el tram que va des de Les Torres fins a l’inici del pont de l’autopista AP-7, uns treballs que hauran de començar en breu, amb un pressupost d’execució de 91.442,80 euros.

 

Publicitat