Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

En marxa diverses obres als carrers de la Pineda

L'Ajuntament de Vila-seca invertirà 520.000 euros en la renovació del carrer de Joaquim Serra i a la cruïlla dels carrers d'Isaac Albéniz amb Alfredo Kraus

Obres de renovació del carrer de Joaquim Serra, al nucli costaner de la Pineda Obres de renovació del carrer de Joaquim Serra, al nucli costaner de la Pineda CEDIDA
Urbanisme Redacció Infocamp
Dimarts, 30 Gener 2018 18:11

Un cop finalitzades les obres de renovació de tot el ferm del carrer dels Muntanyals, en aquests moments s’estan executant a la Pineda dues actuacions importants. Amb un cost de 48.071 euros, s’estan fent les obres de renovació del pou de clavegueram i de les seves escomeses a la cruïlla dels carrers d’Isaac Albéniz amb el c. Alfredo Kraus, i amb un cost de 471.954 euros s’estan executant les obres de renovació del carrer de Joaquim Serra.

Aquest carrer, situat a la zona de Porta del Mar, es millorarà íntegrament. Concretament es fa la renovació de la xarxa de residuals i de totes les escomeses, es crea una nova xarxa de pluvials i es fan diverses millores a l’enllumenat públic i a les voreres.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: