Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Les obres de remodelació de l’N-340 a Miami Platja començaran al febrer

L’Ajuntament de Mont-Roig del Camp i la Generalitat destinaran 4,5 milions a la reversió de la carretera, a l’avinguda Barcelona

Recreació virtual del projecte d'urbanització de l'Avinguda Barcelona de Miami Platja, a Mont-roig del Camp Recreació virtual del projecte d'urbanització de l'Avinguda Barcelona de Miami Platja, a Mont-roig del Camp CEDIDA
Urbanisme Blanca Jara
Dimecres, 03 Gener 2018 16:16

Mont-Roig del Camp iniciarà la reversió de la carretera N-340 en el tram del nucli de Miami, a l'Avinguda Barcelona -entre el carrer Cadis i la plaça Tarragona-, amb l'objectiu que es converteixi en zona urbana. i que ha de suposar un "canvi en l'estructura social de Miami" incorporant carril bici, terrasses dels locals, un parc amb una estructura que s'allunyi de "la típica rambla", ha explicat avui l'alcalde, Fran Morancho, durant el tradicional esmorzar d’any nou amb els mitjans de comunicació. Entre mitjans i finals de febrer començaran les obres i es preveu que estiguin enllestides cap a finals de 2018.

El projecte de l'avinguda Barcelona, que preveu una inversió de 4,5 milions d'euros, es finançarà a parts iguales entre l'Ajuntament i el Pla de barris de la Generalitat.

El desdoblament de la via de tren

Seguint en la línia de les infraestructures del municipi, el nou tram ferroviari, el desdoblament, entrarà en funcionament a partir del segon trimestre del 2018. Un cop comenci a funcionar, es procedirà al desmantellament de l'antic tram. L'Ajuntament no té "cap intenció que la via es mantingui com està ara", ha dit Morancho, que ha iniciat contactes amb l'ens públic estatal ADIF per arribar a convertir la part no urbana del tram en una via verda amb finançament públic i en què l'Ajuntament hauria d'assumir el cost del seu manteniment.

Publicitat