Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Valls aprova les subvencions per rehabilitar edificis del Barri Antic

L'Ajuntament de Valls també ha aprovat la millora de la il·luminació del polígon industrial al carrer Blanquers

Imatge d'arxiu del Barri Antic de Valls, a la cruïlla dels carrers Sant Francesc i Santa Marina Imatge d'arxiu del Barri Antic de Valls, a la cruïlla dels carrers Sant Francesc i Santa Marina CEDIDA
Urbanisme Redacció Infocamp
Dimecres, 27 Desembre 2017 11:17

La Junta de Govern de l’Ajuntament de Valls ha aprovat la concessió de subvencions per la rehabilitació d’edificis al Barri Antic. S’han atorgat subvencions per actuacions de rehabilitació en vuit edificis, per un import total de 25.000 euros, als immobles situats al carrer de la Cort 48, carrer Figuereta 20, carrer de l’Església 17, carrer de l’Església 14-16, carrer dels Bous 1, carrer d’en Simó 5, plaça de Sant Francesc 9 i el Pati 6.

També s’ha aprovat la memòria valorada per la millora de la millora de la il·luminació del carrer Blanquers del polígon industrial de Valls per un import de 22.812 euros, així com la reparació de l’asfalt del carrer Boronat per un import de 10.918 euros.

Publicitat