Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El nou parc infantil de Vimbodí i Poblet comença a prendre forma

El parc serà una realitat al llarg de 2018

Les màquines ja treballen al terreny del raval de Lleida que acollirà aquest equipament ciutadà Les màquines ja treballen al terreny del raval de Lleida que acollirà aquest equipament ciutadà CEDIDA
Urbanisme Redacció Infocamp
Diumenge, 10 Desembre 2017 10:44

El nou parc infantil municipal de Vimbodí i Poblet ha deixat de ser un projecte i ja comença a prendre forma. Les màquines han iniciat aquesta setmana les tasques per delimitar l’espai d’aquesta zona de lleure i fer els fonaments de la tanca perimetral. També es condicionaran els accessos i es deixarà la zona preparada per als pluvials i per a altres serveis del subsol d’aquest equipament públic, situat en un terreny darrere els grans plataners del raval de Lleida.

El parc serà una realitat al llarg de 2018. Els pressupostos per al proper any aprovats en el darrer ple municipal destinen 42.500 € per al condicionament d’aquest espai, que se sumen a les inversions anteriors per a l’adquisició del terreny. Per a la configuració d’aquest espai, es contactarà amb els potencials usuaris per tal de rebre suggeriments i aconseguir, així, que el parc s’adeqüi al màxim a les necessitats de la ciutadania.

Publicitat