Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 638

Venudes les parcel·les del Mas de les Ànimes

L’Incasol exhaureix l’espai disponible al polígon de Reus amb una última venda

Vista aèria de l'espai de les parcel·les venudes per l'Incasol a TQ Tecnol Vista aèria de l'espai de les parcel·les venudes per l'Incasol a TQ Tecnol ACN
Urbanisme
Dimarts, 28 Novembre 2017 08:38

L’Institut Català del Sòl (Incasol) ha venut a una societat del grup TQ Tecnol dues parcel·les al polígon Mas de les Ànimes de Reus per ampliar les instal·lacions actuals de l’empresa.

Tres milions d’inversió i cinquanta llocs de treball

Amb aquesta comercialització, l’Incasol exhaureix les parcel·les disponibles en aquest sector industrial. La companyia, amb dues dècades d’experiència i trajectòria, està especialitzada a oferir solucions tècniques a empreses i professionals de la construcció i del manteniment industrial i urbà.

El projecte, les obres del qual finalitzaran el 2021, comptarà amb una inversió aproximada d’uns 3 milions d’euros i crearà una cinquantena de llocs de treball.

El sector afectat per l’operació entre l’Incasol i el grup TQ Tecnol correspon a la parcel·la 4 i a la part restant de la parcel·la 1, que ja ocupa actualment aquesta societat, del sector UA5.14 al carrer de Joan Fuster del polígon del Mas de les Ànimes de Reus. Els terrenys tenen una superfície total de 7.709,98 metres quadrats i un preu de venda de 523.599,40 euros.

Amb aquesta última operació confirmada, l’Institut Català del Sòl exhaureix les parcel·les disponibles del polígon del Mas de les Ànimes de la capital del Baix Camp. Tecnol ja havia expressat temps enrere els seus plans d’expansió, que ara ha confirmat amb l’adquisició d’aquestes dues últimes parcel·les.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: