Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona renova el mobiliari urbà

El banc BCN21, el més instal·lat durant els últims 10 anys a tot el món, serà l’encarregat d’equipar el centre de la ciutat

Els bancs s'han instal·lat a diversos carrers de la ciutat Els bancs s'han instal·lat a diversos carrers de la ciutat CEDIDA
Urbanisme Redacció Infocamp
Dilluns, 27 Novembre 2017 11:40

L’Ajuntament de Tarragona renova el mobiliari urbà. En aquesta ocasió, l’aposta ha estat la col·locació del banc més instal·lat al món durant els últims 10 anys, el model BCN21 del fabricant d’il·luminació i mobiliari urbà, Novatilu. El fabricant d’il·luminació i mobiliari urbà entra amb aquesta instal·lació a Tarragona i ja té presència a les quatre capitals de Catalunya.

Pel seu disseny i per la qualitat dels seus acabats, el banc BCN21, s’ha implantat a moltes ciutats dels cinc continents, convertint-se en el banc més venut dels últims 10 anys. Amb peus de fundació dúctil i taulons de fusta tropical d’alta densitat, el BCN21 garanteix una gran resistència i durabilitat. La instal·lació del nou mobiliari s’ha realitzat a Tarragona amb l’objectiu de millorar la qualitat del paisatge urbà.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: