Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torredembarra treu a licitació les obres del carrer Pere Badia

L’objectiu de les obres és crear una zona prioritàriament de passeig, comerç i restauració

Imatge virtual de l'aspecte que tindrà el carrer Pere Badia de Torredembarra Imatge virtual de l'aspecte que tindrà el carrer Pere Badia de Torredembarra CEDIDA
Urbanisme Redacció Infocamp
Dijous, 23 Novembre 2017 12:37

L’Ajuntament de Torredembarra ha obert el termini de licitació de les obres del projecte de reordenació del carrer de Pere Badia. El pressupost total és de 308.528€ (sense IVA) i el termini d’execució de les obres és de només tres mesos. Les empreses interessades podran presentar-se fins al 18 de desembre.

L’obra té com a objectiu, segons el regidor de Via Pública i Manteniment, Valeriano Pino, crear una zona prioritàriament de passeig, comerç i restauració. Algunes de les accions que es volen dur a terme són: ampliar les voreres, perquè els vianants puguin pactejar amb més tranquil·litat, es plantaran arbres i en canviarà el mobiliari urbà i es construiran zones de proteccions als passos de vianants i cantonades, per fer més segura la mobilitat.

Una altra novetat que implicarà aquestes obres és que les places d’aparcament en aquest carrer es veuran disminuïdes i es mantindrà l’aparcament en línia i les zones de càrrega i descàrrega i les places reservades a persones discapacitades.

Amb aquestes millores també es pretén consolidar l’eix comercial del carrer de Pere Badia alhora que esdevindrà una via més segura pels seus usuaris.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: