Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Comencen a Calafell les obres del nou parc d’activitats i lleure

Al març obriran la primera fase del nou projecte, adreçat a públic familiar

La pineda del càmping, que es conservarà La pineda del càmping, que es conservarà AJUNTAMENT DE CALAFELL
Urbanisme Taempus
Dijous, 16 Novembre 2017 08:58

Aquesta setmana han començat les obres de construcció del nou parc d’activitats i lleure de Calafell, al clos de l’antic càmping El Buen Vino, a la plaça de l’Estació. El projecte preveu conservar la pineda del càmping i fer millores a la llera del torrent de la Corbatera, entre d’altres iniciatives de conservació de l’entorn.

El projecte comportarà una inversió aproximada de 600.000 euros, que serviran per a la remodelació de l’espai, de 15.000 m², i el condicionament de la zona, la pineda i una part de les edificacions, que es conservaran.

L’objectiu dels inversors és poder obrir el parc a partir de la primavera (març de 2018), perquè la zona es destinarà a la promoció d’activitats a l’aire lliure, destinades a públic familiar. En una primera fase s’obriran una zona de tirolines i cordes i les primeres atraccions. I es prepararà tot per obrir la resta en una segona fase.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: