Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Nou pas per la renovació del Passeig Marítim de Tarragona

El projecte s’adjudicarà a principis de l’any que ve i les obres tenen una durada aproximada de vuit mesos

Imatge virtual del Passeig Marítim de la Platja del Miracle Imatge virtual del Passeig Marítim de la Platja del Miracle CEDIDA
Urbanisme Redacció Infocamp
Dijous, 26 Octubre 2017 18:16

Aquesta setmana s’han enllestit els tràmits per poder treure a licitació les obres de renovació del Passeig Marítim de la Platja del Miracle. El Consell d’Administració del Port de Tarragona va acceptar ahir la mutació demanial a favor del Port aprovada fa uns dies en el ple municipal de l’Ajuntament de Tarragona per poder treure a licitació el projecte de renovació del passeig durant aquest mes de novembre. D’aquesta manera, en els propers dies sortirà a concurs la licitació de l’obra amb l’objectiu que, a principis del 2018, comencin les obres amb una duració estimada de vuit mesos.

L’actuació que contempla aquest projecte és l’execució d’una remodelació del Passeig Marítim en la zona de construcció de la nova passarel·la per adaptar-lo a la nova realitat de connexió de la façana marítima amb la ciutat. D'aquesta manera, el passeig, juntament amb les instal·lacions portuàries més properes d’ús ciutadà, com són el port esportiu, el dic de Llevant i la zona lúdico-cultural del Moll de Costa, siguin de millor accés i adquireixin un ús més urbà, més ciutadà, més per a vianants.

El projecte d’urbanització tindrà les següents característiques: Pavimentació d’un vial amb un carril per a cada sentit, carril bici, una zona de pas per a vianants més ampla, jardineria i arbrat i un nou enllumenat. El pressupost de l’obra és de poc més d’1.2 milions d'euros més IVA.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: