Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El projecte de reconversió en zona de vianants a Carles Buïgas rep una subvenció de prop de 30.000 euros

La prova pilot pretén millorar el comerç de la zona de Salou generant noves dinàmiques en aquesta arteria

Imatge de l'avinguda Carles Buïgas Imatge de l'avinguda Carles Buïgas CEDIDA
Urbanisme Redacció Infocamp
Divendres, 18 Agost 2017 22:25

L’Ajuntament de Salou ha rebut una subvenció per part de la Cámara de Comercio, Indústria, Servicios y Navegación de España pel projecte que es va presentar de reconversió de la zona de Carles Buïgas. El projecte inclou la millora de la zona comercial d’aquesta avinguda de gran afluència turística.

La regidora de Promoció i Dinamització Econòmica, Comerç, Mercats i Consum va presentar una sol·licitud per tal de rebre un ajut pel projecte de conversió en zona de vianants que finalment ha estat acceptada. La regidora de l’àrea, Martina Fourrier, ha assenyalat que “estem molt satisfets pel que significa aquesta ajuda; no tant pel muntant econòmic sinó perquè premia l’acció de convertir en zona de vianants un espai altament comercial del municipi; una tendència en la que creiem fermament per revitalitzar el comerç”.

L’Ajuntament de Salou recorda que la prova pilot s’ha dut a terme aquest estiu per transformar mig quilòmetre de l’avinguda Carles Buïgas en una zona de pas preferent per a vianants. Els treballs de condicionament d’aquesta avinguda en el tram entre els carrers Murillo i Saragossa han tingut un cost d’uns 95.000 euros.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: